Katrien & Rohnny heten je hartelijk welkom!

We hebben het voorrecht om onze groene omgeving met jullie te delen! Wijzelf houden erg veel van wandelen in de wijdse natuur, van bloesem tot oogst, telkens verrast ons eigen dorp ons. Hoezeer we ook van Spanje houden en dat tonen we je graag met een warme ontvangst en lekkere keuken, verlangen we altijd terug naar de rust van Haspengouw!

Even voorstellen...

welkom bij ons!

Lees meer

La Oliva

premium Spaanse Olijfolie

Lees meer

La Oliva

import Spaanse Wijnen

Lees meer
Bedankt voor de hartelijkheid die jullie uitstraalden. Jullie slagen er perfect in dat gasten zich thuis voelen. Zonder bezieling zou dat zeker niet blijven duren...
Jos (aug 2018)
Hasselt

Even voorstellen ...

Natuur en gastronomie zijn voor ons twee geneugten des levens. Onze passie is gasten op hun ritme laten genieten van wat Haspengouw te bieden heeft. We vertellen je graag welke onze favoriete plekjes zijn om te bezoeken. Zelf wandelen we erg graag in ons eigen Haspengouw.

La Oliva - olijfolie

Als liefhebbers van pure gastronomie importeren we het vloeibare goud van Spanje: premium extra vierge olijfolie. Je kan een olijfolieproeverij aanvragen samen met de boeking van je verblijf. Na een opleiding tot olijfoliesommeliers (Escuala Europea de Aceite - Madrid) kunnen we je deskundige advies geven om tot de beste keuze te komen.

La Oliva - wijn

Gastronomie en goede wijn, een fantastisch huwelijk. Je vindt bij ons een gevarieerde wijnkaart, met zowel wereldwijnen als onze eigen import Spaanse, voornamelijk Catalaanse wijnen.