Schitterende vergezichten temidden van groen en rust!

Boomgaarden vol fruit in een uniek landschap, kerkdorpen die wenken in de verte: Haspengouw beleef je volop vanuit Casa de Paja.

Fietsen

Fietsparadijs

Lees meer

Wandelen

Cicindria wandelgebied en veel meer!

Lees meer

Bezichtigen

Sint-Truiden monumentenstad

Lees meer

Onze tips voor vlakbij

de leukste plaatsen

Lees meer
Wat een fantastisch rustpunt is jullie woning in deze prachtige omgeving. We hebben heerlijke fietstochten gemaakt en gezellige bezoekjes gebracht aan Sint-Truiden en omgeving. Heel veel dank daarvoor.
Wil en Mieke
Vianen, NL

Fietsen

Haspengouw fietsparadijs. Dat is niet overdreven. Sportief of recreatief fietsen, steeds genieten in een bijna Toscaans landschap tussen het fruit en het groen. Casa de Paja ligt midden op het fietsroutenetwerk Limburg (knooppunt 185) en op LF6 Vlaanderen fietsroute.

Wandelen en Joggen

Het wandelgebied Cicindria (genoemd naar een plaatseljke beek) laat je al het moois van Haspengouw zien. Met vertrek en aankomst aan de B&B kan zowel een korte ochtendwandelng doen als een flinke tocht. Zorgeloos want alles is bewegwijzerd. Met plezier stippelen we voor onze gasten een wandeling uit. Ook de joggers zijn we niet vergeten. Omdat we zelf sportief zijn hebben we voor de joggers en lopers leuke circuits uitgestippeld. Vraag ernaar!

Er is zoveel te zien ...

Als zesde monumentenstad in Vlaanderen is er heel wat te zien. De stad ontsnapt niet aan haar oorsprong, de Trudo-Abdij. Ontdek een rijk verleden. Vlakbij ligt Borgloon een prachtige buurgemeente en één van onze favorieten. Haspengouwe natuur gaat er hand in hand met openluchtkunst. Doen!

Onze tips

Verlies geen tijd met je dag te plannen! Wij delen met jou onze leukste plaatsen om te wandelen of te fietsen, onze favoriete cafés, brouwerijen of écht plezante zaken om met de kids te doen. Ook voor de regendagen hebben we tal van suggesties. Vraag ernaar bij je boeking of bij aankomst.